Over ons

In gesprek met andere ouders ontstaat het idee om huishoudens te ondersteunen. Vooral huishoudens met jonge kinderen. Deze levensfase hebben wij ervaren als erg druk. Het gevoel alle ballen in de lucht te houden.

Dat dit drukke tijden zijn wordt helaas ook bevestigd in diverse statistieken, onderzoeken, rapportages en artikelen over work-life balance, stress, burn-outs, scheidingen, huisvestingsproblemen en jeugdzorg. 

Een klankbordgroep met een pedagoog, controller, financieel adviseur en een aantal ouders wordt opgericht. Samen wordt gewerkt aan een eerste versie van de ouderschap app. Hierbij wordt gebruik gemaakt van wetenschappelijk onderbouwde modellen en statistieken. 

Door een pilot met gebruikers, een universiteit en onze ICT partner realiseren we een online versie.

ThuisManagement geeft het gezin een goede basis. Dat is waarvoor wij gaan!  Klantgerichtheid, samenwerken, deskundigheid en innovatie vinden we daarbij erg belangrijk.

Steven – Oprichter & Financial

Vader van 2 jonge kinderen. Financial met passie voor het behalen van gezamenlijke doelen.

Het organiseren van structuur geeft meer duidelijkheid en vertrouwen. Vertrouwen leidt tot een betere samenwerking. Samen bereik je eerder de gewenste doelen.

Caroline – Pedagoog

Werkzaam bij een gezinshuis. Voorheen locatiemanager van 2 buitenschoolse opvang locaties te Rotterdam. Moeder van 2 kinderen.

Start vandaag nog met ThuisManagement