Over ons

Begin 2020 ontstaat het idee om huishoudens te ondersteunen. Vooral huishoudens met jonge kinderen. Deze levensfase hebben wij ook ervaren als erg druk. Het gevoel alle ballen in de lucht te houden. 

Dat dit drukke tijden zijn wordt helaas ook bevestigd in diverse statistieken, onderzoeken, rapportages en artikelen over work-life balance, stress, burn-outs, scheidingen, huisvestingsproblemen en jeugdzorg. 

Een klankbordgroep met een pedagoog, controller, kwaliteitsauditor, financieel adviseur en een aantal ouders wordt opgericht. Samen wordt gewerkt aan een eerste versie van het overzicht over geld, tijd en opvoeding. Hierbij wordt gebruik gemaakt van wetenschappelijk onderbouwde modellen en statistieken. 

Momenteel wordt een pilot opgezet samen met gebruikers en onze ICT partner om een eerste online versie te realiseren.

ThuisManagement helpt je bij het organiseren van je huishouden. Hierdoor het welzijn en de geldzaken te verbeteren. Dat is waarvoor wij gaan!  Klantgerichtheid, samenwerken, deskundigheid en innovatie vinden we daarbij erg belangrijk.

Steven Westerveen Founder & Financial

Vader van 2 jonge kinderen. Financial met passie voor het behalen van gezamenlijke doelen. 

Een goede structuur geeft meer vertrouwen. Vertrouwen leidt tot een betere samenwerking. Samen bereik je eerder de gewenste doelen. 

ThuisManagement

Start vandaag nog met ThuisManagement